Tréningy Futbalovej školy Mladé levy predstavujú kompletnú futbalovú prípravu pre nádejných futbalistov vo veku od 6 – 11 rokov, vrátane osobných tréningov s Jánom Ďuricom, ktorý je certifikovaným futbalovým trénerom.

Kopec chlapcov sníva o tom, že raz vybehnú na futbalový trávnik a zažijú tú eufóriu víťazstiev nad súpermi aj nad sebou samými. Chcem, aby si deti, ktoré navštevujú našu školu, odnášali z tréningov pozitívny zážitok, ktorý ich bude motivovať ďalej na sebe makať, preto je pre mňa najdôležitejší individuálny prístup ku každému jednému. – Ján Ďurica, zakladateľ školy

Pod dohľadom Jána Ďuricu a certifikovaných trénerov deti trénujú v 3 skupinách. Tréneri pravidelne komunikujú s rodičmi osobne aj prostredníctvom emailu, kde informujú o progrese detí či plánovaných seminároch a workshopoch či turnajoch.

Tréning trvá 1,5 hodiny a koná sa 3x týž denne. Mesačný poplatok, ktorý zahŕňa 12 tréningov je 400 Eur. V cene je zahrnutý aj základný balík tréningového oblečenia športovej značky Erea (zimné/letné).

Tréningy prebiehajú počas celého roka s prestávkou od 15. decembra do 6. januára.

KDE?

Tréningy prebiehajú vonku na ihriskách STU Mladá garda.

Prihláste svoje levíča už dnes!

* Všetky Mladé levy chceme uistiť, že podnikáme všetky potrebné kroky a dodržiavame všetky aktuálne nariadenia súvisiace s preventívnymi opatreniami proti COVID-19. Rodičov aj deti žiadame aj o rešpektovanie interných pravidiel, ktoré sú vyznačené aj na tréningových ihriskách.